Fermentált kajszis csalamádé
Ismerős csalamádé íz, és mégis van benne valami egészen újszerű. A klasszikus csalamádé alapanyagokat (káposzta, sárgarépa, paprika, hagyma és babérlevél) egy adag aszalt sárgabarackkal bolondítottuk meg, ami egyrészt segít beindítani az erjedést másrészt szerintünk zseniális ízharmóniát hoz létre az üvegben. A végeredmény egy savanyú és selymes ízvilág, ami kicsiknek és nagyoknak is a kedvence lett. A természetes fermentálásnak köszönhetően, mint minden termékünk cukor- és tartósítószermentes, így cukorbetegek és inzulin-rezisztenciával küzdők étrendjébe is beilleszthető.
A Gyömbéres sárgarépához és a Gyömbéres cékla-répához hasonlóan bátran ajánljuk a fermentált ízekkel még csak újonnan ismerkedőknek, korhatártól függetlenül.
Fogyasztását főleg szendvicsek, vagy főételek mellé javasoljuk, bár van olyan ismerősünk, aki csemegeként magában fogyasztja.
Felbontás után hűtőben 2 hétig eláll.