Fermentált lecsós kimchi
A Lecsós kimchi játék a klasszikus alapanyagokkal és a fantáziával nemcsak a fermentálás, hanem a formátum miatt is. Szereted a lecsót? Szereted a pikáns savanyúságot? Ha az előző két kérdésre igennel válaszoltál, akkor ez a Te kedvenc fermentált savanyúságod lesz! Mi van az üvegben? Kockára vágott káposzta, a klasszikus lecsó alapanyagokkal keverve (paprika, hagyma, paradicsom, fűszerpaprika, és fokhagyma) és mindez finoman megbolondítva egy kis chilivel. Pont annyira csíp, hogy a család minden tagja élvezni tudja a fogyasztását csakúgy, mint a Fehér kimchink esetében.
Kínálhatjuk sültek, felvágottak mellé, akár szendvics tetejére vagy hamburgerbe is kitűnően passzol. Sült hús pácolására és fűszerezésére is kitűnő választás, gyakorlatilag önmagában fűszerpác és köret egyszerre, így gyorsan egyszerűen elkészíthető étel lesz belőle, érdemes kipróbálni.
Felbontás után hűtőben 2 hétig eláll.