BUDAPESTEN a Gasztroteremben (Budapest, Szent István tér 6, 1042) a következő időpontokra tudtok bejelentkezni:
Július 12 9:00 - BETELT
Augusztus 9. 9:00 - SZABAD HELYEK
Szeptember 20. 9:00-12:00 - ÚJ IDŐPONT
Október 18. 9:00 - 12:00 - ÚJ IDŐPONT
Részvételi díj: 28 000 Ft/fő
Tematika
- Fermentálás alapjainak bemutatása, előadás
- Közös fermentált zöldség és kimchikészítés
- A workshopon elkészíthetsz 1-1 üveg fermentált zöldséget a saját ízlésed szerint, és készítünk közösen kimchit is, amit majd otthon megfigyelhetsz hogyan készíti el magát
- Átbeszéljük a folyamatot, és adunk neked emlékeztetőt róla, hogy otthon is elő tudd venni, amikor szükséged van rá
- Kóstoló: a workshop során kóstoló is lesz Fermentini termékekből, friss kovászos kenyérrel, kovászos ropogóssal, igény szerint rizsropogóssal. Kóstolhatsz majd fermentált üdítőket is, és de ha hagyományosabb italra vágysz, akkor kávé, tea, limonádé, víz is a rendelkezésedre áll majd
A workshopok férőhelyeinek száma limitált, ne habozz, jelentkezz, egy új világ tárul majd a szemed elé!