BUDAPESTEN a Gasztroteremben (Budapest, Szent István tér 6, 1042) a következő időpontokra tudtok bejelentkezni:
November 22. 9:00 -12:00 - BETELT
December 6. 9:00 -12:00 és 13:30-16:30 - ELÉRHETŐ
Részvételi díj: 28 000 Ft/fő
SZEGEDEN: Emmarozs Pékség (Szeded, Mérey u 15/A)
Október 25. 15:00 -18:00 - Utolsó helyek
SZEGEDRE ITT TUDSZ JELENTKEZNI
Tematika
- Fermentálás alapjainak bemutatása, előadás
- Közös fermentált zöldség és kimchikészítés
- A workshopon elkészíthetsz 1-1 üveg fermentált zöldséget a saját ízlésed szerint, és készítünk közösen kimchit is, amit majd otthon megfigyelhetsz hogyan készíti el magát
- Átbeszéljük a folyamatot, és adunk neked emlékeztetőt róla, hogy otthon is elő tudd venni, amikor szükséged van rá
- Kóstoló: a workshop során kóstoló is lesz Fermentini termékekből, friss kovászos kenyérrel, kovászos ropogóssal, igény szerint rizsropogóssal. Kóstolhatsz majd fermentált üdítőket is, és de ha hagyományosabb italra vágysz, akkor kávé, tea, limonádé, víz is a rendelkezésedre áll majd
A workshopok férőhelyeinek száma limitált, ne habozz, jelentkezz, egy új világ tárul majd a szemed elé!